Nog geen lid? Maak nu gratis een account aan - Login

Hoe werkt het?

Dit systeem hebben we zo eenvoudig mogelijk proberen te maken zodat het voor iedereen meteen duidelijk zou zijn. Bekijk hieronder in enkele stappen hoe gemakkelijk en snel u een evenement kunt aanmaken en delen met de deelnemers.

1. Maak uw account aan
Alles begint als organisator met het aanmaken van uw gratis account. Van hieruit kunt u verschillende evenementen aanmaken waarvoor u een carpool wilt organiseren. Er is geen limiet van het aantal evenementen per account.


2. Start een evenement
Wanneer u uw account aangemaakt hebt kunt u beginnen met uw eerste evenement aan te maken. Een evenement kan een uitstap, weekend, ... zijn. Zolang er van locatie A naar locatie B moet gecarpoold worden zien we dit hier onder een "evenement".
Vul de bestemming in van het evenement, alsook wat extra informatie voor de deelnemers en eventueel een foto. Druk op "Opslaan" en u bent klaar om de URL te delen!


3. Beheerpaneel
Op uw beheerpagina van het evenement kunt u de URL vinden die u kunt delen met de deelnemers. Enkel via die URL kunnen ze de gegevens van uw evenement bekijken.
Vanaf nu is het afwachten tot er vrije plaatsen gepost worden. Van zodra er vrije plaatsen zijn, kunt u deze bekijken en beheren in uw beheerpaneel van het evenement. Ook kunt u kiezen om op de hoogte gehouden te worden indien er nieuwe vrije plaatsen bijkomen.


4. Na het evenement
Na het evenement wordt de publieke URL inactief geplaatst. Zo vermijden we dat de gegevens op deze pagina openbaar blijven staan. U kunt deze nog steeds oproepen via het beheerpaneel of u kunt ervoor kiezen om het evenement definitief te verwijderen.

Ga aan de slag!

Wil je meteen een eerste carpool organiseren? Log nu in of maak gratis uw account aan.